
På gården driver vi två företag med med inriktning på produktion av äpplecider och viltkött.
Vi har cideri, gårdsbutik, styckningsanläggning och restaurangkök. Dessutom har vi uppfödning av jakthundar.
John-Fredrik driver Ehrenhofer Gård och ansvarar för äppleodling, cidertillverknig och viltstyckning.
Han är viltundersökare (godkänd av Livsmedelsverket), viltspårdomare, instruktör i skytte och jakthundens grundlydnad och kursledare för vår Jägarskola. Under jaktsäsongen tar jaktledning och jaktarrangemang stor tid. Resten av året genomförs utbildningar inom området, och träningar av familjens hundar.
Eva-Maria ansvarar för Ehrenhofer Gastro AB, där vi driver vår gårdsbutik och levererar högklassig mat via vår cateringverksamhet.
Hon styckar och ansvarar för vår catering samt jagar och agerar som hundförare. Eva-Maria är även kursledare i vår Jägarskola.
Allt vårt vilt veterinärbesiktas på kontrollslakteri i närområdet, och vi detaljstyckar sedan själva, i vår egen anläggning.
