top of page
Ehrenhofers Gård AB
Ehrenhofers Gård AB
Närproducerad mat av hög kvalitet!
Vilt- och lammrecept
Här presenterar vi några utvalda recept att inspireras av då jaktdagen är över, och gästerna är på väg ........
Maila gärna fler recept till John-Fredrik
Förrätter
- Grön sparris med Parmesan och rostat vildsvinsbacon
- Friterad västebottenost
Fisk
- Lax i chilitäcke
Fågel
- Baconlindade fasanbröst
- Vildandbröst med len Cognacsås
- Vildandbröst med apelsinsky
Potatis och rotfrukt
- Bästa rotfruktsgratängen
Soppor
- Jordärtskocksoppa
- Mustig köttsoppa
Matbröd
- Annikas Grötbröd
- Evas Bästa Brytbröd (EBB)
Desserter
- Semifreddo med Blåbärsrippel
- Lingonsorbet
- Schweizisk chockladmousse
- Äppletarte
Klicka här för att redigera text
Kött
- Julskinka av vildsvin
- Klassisk lammstek med vårlig potatisgratäng
- Lammfärsbiffar med pepprig sås
- Baconlindade lammfärsbiffar med chevré
- Rådjursytterfilé
- Viltwallenbergare med whiskylingon och rosmarinpotatis
- Glacerad rådjursadel
- Mufflonstek
- Älgkalvgryta med citrongremulata
- Österrikisk Gulaschsoppa
- Baconlindad vildsvinsnoisette
- Lammstek
- Lamm Abgosht
- Grillad vildsvinskarré
- Pulled pork med vildsvin
- Viltburgare i klotgrillen
- Älgfärsbiffar
- Sotad dovviltfilé med sesamdip
- Vildsvinskarré med potatisstomp
Övrigt
bottom of page